Ontdek de laureaten van Vocatio 2024!

Laat je inspireren door de jonge laureaten van de Vocatio-beurs 2024, geselecteerd omwille van hun passie en vastberadenheid om van hun roeping hun levensproject te maken. Deze veelbelovende talenten krijgen niet alleen financiële steun, maar ook erkenning en een uitgebreid netwerk om hen te helpen hun doelen te bereiken.
Lauréats Vocatio laureaten 2024

Passie als kompas in het leven

Omdat passie en vastberadenheid de drijvende krachten zijn achter persoonlijke ontplooiing, ontvangen 20 jongeren de Vocatio-beurs voor hun onwankelbare inzet voor hun roeping. Ze zijn geselecteerd door een jury van experts uit honderden kandidaten en vertegenwoordigen uitmuntendheid in uiteenlopende en fascinerende domeinen.

Of het nu gaat om beeldende kunst, wetenschap, sociaal ondernemerschap of muziek, ze hebben één ding gemeen: de rotsvaste wil om van hun passie hun job te maken.

De Vocatio-beurs is een echte springplank

Dankzij de Vocatio-beurs van €10.000 krijgen deze jonge talenten veel meer dan alleen financiële steun. De beurs betekent de verwezenlijking van hun dromen, erkenning van hun potentieel en toegang tot een exclusief netwerk van meer dan 800 laureaten, experts en toegewijde donateurs.

Met deze financiële steun kunnen de laureaten zich verder ontwikkelen, materiaal aankopen, hun artistieke aanpak uitdiepen, hun onderzoek voortzetten of hun professionele netwerk uitbreiden.

Liliana Piñeros - Vocatio laureate 2022

Dank aan onze sponsors

Elke euro geïnvesteerd in hun roeping is een investering in de toekomst van onze samenleving, want deze jonge talenten zijn de architecten van verandering en de vernieuwers van morgen.

Achter elke Vocatio-beurs staan vele sponsors en donateurs die overtuigd zijn van de transformerende kracht van passie en vastberadenheid.

Wilt u ook bijdragen aan de ondersteuning van de dromen van gepassioneerde jongeren?

Sociale en menswetenschappen, 
Wetenschappen en techniek, 
Ambachten, 
Podiumkunsten, 
Plastische kunsten,