De noden van de laureaten staan centraal in de missie van Vocatio

Heb je de frisse wind die door Vocatio waait ook opgemerkt? Niet zonder reden: dit is het antwoord op de enquête die we in 2023 hebben afgenomen bij alle 800 laureaten. Ontdek de drie projecten die aan de noden van de laureaten beantwoorden.
Vocatio - Anne-Sophie Kalbfleisch

Good News: de successen van de laureaten

De naam zegt het al: positief nieuws over de projecten van onze laureaten! Dankzij de beurs en hun passie bereiken ze elke dag nieuwe doelen. 

Om deze kleine en grote overwinningen te vieren, deelt Vocatio elke maand een rubriek op haar website, Instagram, LinkedIn en via haar nieuwsbrief.

--

Wil jij als laureaat ook in de Good News staan? Dat is heel eenvoudig!
 Zodra je een nieuwtje hebt om te delen, stuur dan een e-mail met een tekst en een afbeelding naar Annelies via info@vocatio.be

 

Vocatio tips: laat je inspireren

Vaak worden alleen de positieve aspecten getoond... . Dit kan ontmoedigend zijn voor anderen, die de uitdagingen waar onze laureaten zijn doorgegaan bij het nastreven van hun passie niet hebben gezien. 

Vocatio wil alle jongeren motiveren om in zichzelf te geloven en te durven. Daarom hebben we een reeks video's gemaakt waarin succesvolle laureaten hun persoonlijke verhaal doen, hun obstakels delen en tips geven hoe ze hun doelen bereikten! 

We delen ook open calls en webinars op Instagram om een bron van informatie en inspiratie te zijn.

Vocatio events: ontgrendel de kracht van netwerken 

Elk jaar worden de Vocatio laureaten uitgenodigd voor een netwerkavond en de jaarlijkse beursuitreiking. Zij krijgen dan de kans om naar een inspirerende spreker te luisteren, en ook andere laureaten en de Vocatio community te ontmoeten. 

Blijf op de hoogte! 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze evenementen en projecten, maar ook van de successen van onze laureaten.

Podiumkunsten, 
Plastische kunsten, 
Medische wetenschappen, 
Sociale en menswetenschappen, 
Wetenschappen en techniek, 
Ambachten